За нас

J&M engineering LTD е представител за България на словенската фабрика JELOVICA – един от водещите производители в Европа на дървена дограма и сглобяеми еко-къщи, отличаващи се с високо качество, традиции, екологичност и енергийна ефективност. Всички продукти са изработени изцяло фабрично и са сертифицирани по съвременните Европейски стандарти. Вече 25 години заедно на българския пазар с реализирани над  90 000 m² дървена дограма.

Фирмата предлага продукти и на други водещи европейски фабрики като

M Sora, Lipbled, Medle, Todocristal и др.

Ние сме опитен екип от инженери професионалисти, който предлага комплексен инженеринг – консултации, проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на дървена дограма, слънцезащити, интериорни врати и други решения свързани с интериора и екстериора на сградите. Основните продукти, които предлага фирмата са:

ДЪРВЕНА ДОГРАМА

Дървена дограма за енергийно ефективни (Ug=0,6; Uw=0,86 W/m²K) и пасивни сгради (Ug=0,5;Uw=0,76 W/m²K):
изцяло от дърво – профили от многослойна дървесина (смърч, лиственица, дъб) с двукамерен стъклопакет с три броя стъкла в комбинация в зависимост от енергийната ефективност.

ДЪРВЕНА ДОГРАМА

в комбинация на дърво с външна алуминиева обшивка

ДЪРВЕНИ КАПАЦИ

Дървени капаци – плътни и с ламели (подвижни и стационарни), със стандартно отваряне на фасада, преклопни (със сгъване и отваряне на фасада) или сгъващи тип „хармоника“

СЛЪНЦЕЗАЩИТИ

външни ролетни и пакетни щори, покривни и фасадни рулони, автоматични тенти

СГЛОБЯЕМИ ЕКО-КЪЩИ

конструкции за зимни градини